Despre mine

» Medic specialist medicina de familie: 1998-2004 Universitatea Medicina si Farmacie Carol Davila - Bucuresti si 2009-2011 rezidentiat in specialitatea medicina de familie in centrul universitar Bucuresti;

» Competenta in ultrasonografie generala 2010-2011; membru al Colegiului Medicilor Bucuresti

» Medicina Ayurvedica 2009-2011 am urmat cursurile cu Dl. Doctor Eugen Stefan la Targul Mures

» Psihoterapeut (2010-2012) atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, specializat in psihoterapia ericksoniana, hipnoza clinica si tehnici de relaxare sub egida Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, acreditata de Federatia Romana de Psihoterapie (FRP), de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR) si de Asociatia Europeana de Hipno – Psihoterapie (EAHP); Membru al Colegiului Psihologilor din Romania, membru al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, membru al Federatiei Romane de Psihoterapie .

» Terapeut CranioSacral (februarie 2012), membru al Asociatiei de Terapie Craniosacrala Romania, certificat de Upledger Institute International and developer of CranioSacral Therapy - Palm Beach, Florida, USA ;

» Februarie 2012 – Absolvire curs Remedii florale Bach nivelul 1

» Martie 2012 - Absolvire curs Remedii florale Bach nivelul 2

In plus fata de acestea numite mai sus mai sunt o multime de diplome de cursuri postuniversitare medicale care nu pot fi numite toate aici (ca de exemplu: sexologie clinica, boli infectioase, ecografie pediatrica, transfontanelara, etc.), nenumarate participari la congrese medicale, precum si cursuri manageriale (general management la Asebuss in 2006).

Viata m-a purtat in multe directii, dar m-a intors mereu catre vindecare, ajutare. Un an din rezidentiat am lucrat pe sectia de chirurgie generala unde mi-am dat seama ca nu facem decat sa indepartam efectele si niciodata cauza. Apoi am avut o multime de pacienti care medical erau perfecti, cu toate analizele in limite normale, dar ei totusi aveau simptomatologie. De unde? De ce nu le puteam explica? Erau toti "bolnavi inchipuiti"? Asta m-a impins catre terapiile alternative si catre psihoterapie.

Programari online

Click aici

Newsletter